Wie zijn De Bossche Tijdmachine?

De Bossche Tijdmachine is een productiehuis. Het productiehuis realiseert wandel- en fietsroutes in opdracht en in samenwerking met lokale of regionale partners. Zij bestaat uit een aantal vrijwilligers, met veelal Boschlogie-achtergrond. De leden hebben of hadden diverse functies in onderwijs en overheid of als ondernemer.

De stichting heeft uitdrukkelijk geen commerciële doelstelling en de leden worden dan ook niet betaald.  Voor de wandel- of fietsroutes wordt  ook geen bijdrage gevraagd van de eindgebruikers. Echter zij streeft wel naar professionele kwaliteit van haar producten. Dit betekent dat ze in de productie samenwerkt met professionals. Dit brengt kosten met zich mee en als zodanig is zij dus afhankelijk van sponsoring en/of subsidies.

"Dat smaakt naar meer. Ik hoop dat de Bossche tijdmachine snel aan de slag kan met de uitwerking van het beleg van ’s-Hertogenbosch. Ik zie er al naar uit; alle belangrijke plaatsen uit 1629 bezoeken en een leuk filmpje zien met informatie over die plaats. Gewoon jammer dat ze toen nog geen film konden draaien."

Jan Dingemans, Rosmalen