Wat is De Bossche Tijdmachine.

Productiehuis

Als non-profit productiehuis realiseert De Bossche Tijdmachine wandel- en fietsroutes in opdracht en in samenwerking met lokale of regionale partners. Wij nemen daarbij de techniek voor onze rekening in de vorm van het maken en regisseren van video-opnamen, editing en plaatsing van de route in een (web-)app. De partner levert de inhoudelijke kennis van het onderwerp en de route.

Op goed initiatief van de afdeling Erfgoed van de gemeente wordt op dit moment een samenwerking gestart met meerdere werkgroepen, die zich bezig houden met de historie van de stad. De makers zijn op dit moment in gesprek om, naast de bevrijding-1944-route, ook andere routes te ontwikkelen.

Wilt u ook een wandel- of fietsroute realiseren?

Hebt u ook een idee en weet u misschien ook nog niet hoe dit te realiseren? Klik dan op de startpagina op Contact. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
"Lekker eenvoudig, niks moeilijk of ingewikkeld aan de slag met je mobiele telefoon. Eén klik was beloofd, het zijn er twee geworden ;-). We konden koffie drinken wanneer we wilden en wandelen waar we wilden. Leuke korte filmpjes en toch weer wat wijzer geworden.”
Dhr Pieters, namens de vriendenclub uit Sint Oedenrode