In ontwikkeling

Bevrijdingsroute Rosmalen-Hintham 1944
Heemkunde Rosmalen ontwikkelt momenteel in samenwerking met De Bossche Tijdmachine een fietsroute waarin de belangrijkste gebeurtenissen van de bevrijding van Rosmalen en Hintham in beeld gebracht worden.

Bossche molenroute
Vereniging Vrienden van de molens ’s-Hertogenbosch ontwikkelt momenteel in samenwerking met De Bossche Tijdmachine een wandelroute langs de vesting van de stad waar voorheen karakteristieke molens hebben gestaan.

Oeteldonk historische route
Carnaval is in onze stad niet weg te denken. De Bossche Tijdmachine ontwikkelt momenteel een wandelroute langs historische punten die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van Oeteldonk. Uw presentator is Piet Lathouwers, voormalig Peer van de Muggenheuvel. Hij staat garant voor prachtige vertellingen!

Markante panden
In opdracht van Certitudo Capital Group gaat De Bossche Tijdmachine enkele markante panden in de binnenstad, die zij in bezit hebben, tijdens een wandeling in beeld brengen.

 

Grappig! Om op zo'n manier eens door de mooie stad 's-Hertogenbosch te lopen. Heldere uitleg bij ieder punt. Moesten ze ook eens in onze stad zo doen!

Familie van den Boom, Amersfoort