In ontwikkeling

Bossche molenroute
Vereniging Vrienden van de molens ’s-Hertogenbosch ontwikkelt momenteel in samenwerking met De Bossche Tijdmachine een wandelroute langs de vesting van de stad waar voorheen karakteristieke molens hebben gestaan.

Markante panden
In opdracht van Certitudo Capital Group gaat De Bossche Tijdmachine enkele markante panden in de binnenstad, die zij in bezit hebben, tijdens een wandeling in beeld brengen.

Archeologische route
In samenwerking met en in opdracht van de afdeling Erfgoed van de gemeente ’s-Hertogenbosch ontwikkelen we de Archeologische Route. Je zult merken in deze route dat je in deze stad maar een schep in de grond hoeft te doen en de historie komt je tegemoet. Als geen ander beschikt de afdeling Erfgoed over archiefmateriaal als de daadwerkelijke vondsten maar ook fotomateriaal, tekeningen plattegronden enzovoort. Op een aantal interessante plekken zullen we u dan ook tonen welke historie zich daar afspeelde maar ook wat daar gevonden is.

Grappig! Om op zo'n manier eens door de mooie stad 's-Hertogenbosch te lopen. Heldere uitleg bij ieder punt. Moesten ze ook eens in onze stad zo doen!

Familie van den Boom, Amersfoort